Σχετικά με την ΕΔΑΕ

Η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία είναι το επιστημονικό σωματείο των Ελλήνων Δερματολόγων και Αφροδισιολόγων. Σκοπός της ΕΔΑΕ είναι η προώθηση της επιστήμης της Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας στους Έλληνες ιατρούς, επεκτείνοντας τη γνώση της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας, η προάσπιση του επιστημονικού αντικειμένου στην Δερματολογία και την Αφροδισιολογία, και η ενημέρωση της κοινής γνώμης στα θέματα που αφορούν στις παθήσεις του δέρματος και των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

 

Στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα για το κοινό, μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν το δέρμα. Η αρθρογραφία βασίζεται σε απλές, κατανοητές συμβουλές και πάντα επιστημονικά έγκυρες, καθώς προέρχονται από εξειδικευμένους γιατρούς, Δερματολόγους – Αφροδισιολόγουςμέλη της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Α.Ε.)Ο Δερματολόγος είναι ο ειδικός γιατρός που έχει την κατάλληλη μακροχρόνια εκπαίδευση, καθώς και την εμπειρία για να αντιμετωπίσει μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δέρματος και θα έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο Δέρμα! 

Προσοχή, τα στοιχεία που βρίσκονται στη σελίδα, δεν συνιστούν προτάσεις θεραπείας, ούτε αντικαθιστούν την επίσκεψη στον Δερματολόγο. Αντιθέτως η επίσκεψη στον ειδικό γιατρό, που έχει Λόγο στο Δέρμα, συστήνεται ανεπιφύλακτα και ειδικότερα όταν υπάρχουν υποψίες ή συμπτώματα για δερματολογική νόσο ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.